Thema uitbreiding. Aankondiging templates en flexibele blokken.

Overzicht van afgelopen 4 weken. 🎉 1 Nieuwe functionaliteit, 🛠️ 4 Verbeteringen en 🐛 4 Bugs verholpen.

Apr 8, 2022 12:00

Iedere paar weken vind je hier een overzicht van nieuwe functionaliteiten en verbeteringen aan kerkwebsite. Deze kerkwebsite updates zijn soms wat technisch en soms wat saai, maar ze zijn altijd compleet. Ook als er hele stomme fouten zijn opgelost vind je dat terug in onderstaande overzicht.

De afgelopen weken zijn er geen grote wijzigingen uitgebracht aan het kerkwebsite platform. Ik ben hard bezig met het bouwen van 2 grote updates die binnenkort uitgebracht zullen worden;

Flexibele blokken. Met flexibele blokken is het mogelijk om een pagina flexibeler in te delen. Bijvoorbeeld bovenaan een visual, dan 3 kolommen, daarna een stuk met een lichte achtergrondkleur en daarna een video of wat downloads.

Meer Templates. Hoewel met de huidige thema's er veel flexibiliteit is om de kerkwebsite in de juiste stijl te maken is er met de extra templates meer mogelijk. Adere indelingen voor de homepagina en subpagina's zorgen er voor dat de vorm beter bij de inhoud aansluit.

🎉 Nieuwe functionaliteiten

Thema uitbreiding. Het is nu mogelijk om meer van het thema in te stellen. Grootste wijziging is het toevoegen van een aanpasbare achtergrondkleur achter de tekst in de header op de homepagina. Ook kan de achtergrond van de header beter aangepast worden.

🛠️ Verbeteringen

🐛 Bugs verholpen

Terug