Pagina's opmaken met flexibele blokken!

Er is zojuist een grote update geweest. Hierdoor is het nu mogelijk om flexibele blokken te gebruiken. Overzicht van afgelopen 4 weken. 🎉 Flexibele blokken, 🛠️ 11 Verbeteringen en 🐛 3 Bugs verholpen.

Sep 30, 2022 19:00

Iedere paar weken vind je hier een overzicht van nieuwe functionaliteiten en verbeteringen aan kerkwebsite. Deze kerkwebsite updates zijn soms wat technisch en soms wat saai, maar ze zijn altijd compleet. Ook als er hele stomme fouten zijn opgelost vind je dat terug in onderstaande overzicht.

🎉 Nieuwe functionaliteiten

Met deze update van kerkwebsite komt een hele mooie nieuwe functionaliteit beschikbaar; Flexibele Blokken! Het is nu mogelijk om Blokken toe te voegen aan Pagina's, Artikelen, Activiteiten en Gallerijen en worden onder de reguliere inhoud getoond.

Gebruik dit om meer aansprekendere inhoud te maken door afbeeldingen, achtergrondkleuren en kolommen af te wisselen.

Deze blokken kunnen afgewisseld worden. Zo kun je een pagina uit losse elementen maken en zo een aansprekende pagina maken. Bijvoorbeeld deze pagina indeling:

Nu Flexibele blokken toegevoegd zijn vervallen de Download Categorieën en Testimonials als functionaliteit. Beidde werden in de praktijk weinig gebruikt. Testimonials kunnen nu gemaakt worden door een "Grid" of "Kolommen" blok toe te voegen. Download Categorieën kunnen gemaakt worden door een Downloads blok aan een privé pagina toe te voegen

Flexibele Blokken in actie

🛠️ Verbeteringen

🐛 Bugs verholpen

Terug