Snellere websites door Turbo

Overzicht van afgelopen 6 weken. 🎉 één Nieuwe functionaliteit, 🛠️ 6 Verbeteringen en 🐛 0 Bugs verholpen.

Nov 11, 2022 18:00

Iedere paar weken vind je hier een overzicht van nieuwe functionaliteiten en verbeteringen aan kerkwebsite. Deze kerkwebsite updates zijn soms wat technisch en soms wat saai, maar ze zijn altijd compleet. Ook als er hele stomme fouten zijn opgelost vind je dat terug in onderstaande overzicht.

🎉 Nieuwe functionaliteiten

Turbo

Alle kerkwebsite gebruiken nu Turbo. Hierdoor werken de websites als een single page app, vergelijkbaar met whatsapp web. Het voordeel? Websites zijn een stuk sneller voor de bezoeker doordat niet de hele pagina opnieuw opgebouwd hoeft te worden.

🛠️ Verbeteringen

🐛 Bugs verholpen

Het is herfst maar er waren geen bugs.

Terug