Kerkwebsite lanceert nieuwe beheeromgeving

De nieuwe kerkwebsite beheeromgeving is sinds vanavond beschikbaar. Alle kerken die kerkwebsite gebruiken kunnen deze meteen gebruiken!

May 11, 2023 21:56
mockuper

Nieuw jasje, zelfde werking

Het uiterlijk en gebruiksgemak van de beheeromgeving is vanaf de grond opnieuw opgebouwd. Hoewel de oude beheeromgeving erg prettig was zul je merken dat de nieuwe nóg wat fijner werkt en er wat gelikter uitziet.

Het grootste deel van de werking is hetzelfde gebleven. Dus je vind de onderdelen die je verwacht nog steeds op dezelfde plek. Het menu aan de linkerkant is ook hetzelfde gebleven.

Hoewel alles nu al een stuk mooier en prettiger werkt is het grootste update van de nieuwe beheeromgeving achter de schermen. Hierdoor kunnen in de toekomst nieuwe functionaliteiten makkelijker ontwikkeld worden.

mockuper(2)

Grootste wijzigingen op een rij

Naast het uiterlijk zijn er een paar verbeteringen doorgevoerd ten opzichte van de oude beheeromgeving.

✅ Het proces van foto's uploaden is verbeterd. Foto's worden nu vooraf verkleind waardoor de verwerking sneller gaat. Daarnaast is het, eindelijk, mogelijk om meer foto's in één keer te uploaden.

✅ Het herordenen van pagina's is eenvoudiger geworden. Klik op het herorder icoon en sleep de pagina's in de juiste volgorde.

✅ Het werken met Flexibele Blokken is een stuk gemakkelijker.

mockuper(3)

Nieuw paginamenu

Tegelijk met de nieuwe beheeromgeving is er nog een wijziging live; het nieuwe paginamenu. Met het nieuwe paginamenu is het gemakkelijker voor bezoekers om door pagina's en subpagina's te navigeren. Ook is het nu mogelijk om pagina's meer dan één niveau diep aan te maken. Met andere woorden, er kunnen nu subpagina's en sub-subpagina's gemaakt worden.

Hoewel hier in principe geen beperking aan is blijft het advies: hou het eenvoudig. Bij meer dan 2 niveau's zullen bezoekers al snel de weg kwijt raken. Niet de bedoeling!

Vragen? Opmerkingen? Laat het weten!

Hoewel de nieuwe beheeromgeving uitgebreid getest is en zeer zorgvuldig is ontwikkeld kan er natuurlijk altijd iets misgaan. Mocht er iets niet in orde zijn, laat het weten en het wordt gecorrigeerd.

Op enkele plaatsen moet de documentatie geüpdate worden. Dit zal de komende dagen gebeuren.

Ontdek kerkwebsite tijdens een demonstratie

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw kerk? Laten we afspreken voor een online demonstratie. Zo krijg je een goed beeld hoe jouw kerkwebsite eruit komt te zien. Ontdek wat kerkwebsite voor jouw kerk kan betekenen; na afloop zul je overtuigd zijn.

Demonstratie Hoe het werkt
Terug