• Jessie Berns (PR-Co√∂rdinator)
  • Ichthus Landelijk

Door het gebruiken van Kerkwebsite hebben we een mooie basis voor een goedlopende website die zelfs door de minder technische bestuursleden onderhouden kan worden. Dinand denkt echt met je mee over de manier waarop de functionaliteiten het beste voor jouw website gebruikt kunnen worden.

Ichthus Landelijk

De christelijke studentenvereniging Ichthus Landelijk gebruikt kerkwebsite voor hun website. Via deze site wordt de achterban op de hoogte gehouden en kunnen leden zich aanmelden voor activiteiten.

V.C.S. Ichthus Landelijk is het landelijk verband van de christelijke Ichthus-studentenverenigingen, die in zestien steden in Nederland gevestigd zijn. Ichthus Landelijk organiseert gezamenlijke activiteiten en stimuleert verbinding tussen de verschillende Ichthusverenigingen.

Al eerder realiseerde ik voor Ichthus Landelijk een website, maar sinds kort maken ze gebruik van een nieuwe website via kerkwebsite. Deze website wordt als sponsoractie aangeboden omdat ik het tof vind om de jongere generatie gelovigen te ondersteunen.

Ichthus Landelijk

Benieuwd wat kerkwebsite voor jouw gemeente kan betekenen? Ontdek het tijdens een korte demonstratie.