Beheeromgeving

Een prettige beheeromgeving waar je direct mee aan de slag kunt.

Tablet login

Inloggen

Voor het gebruik van de de kerkwebsite beheeromgeving moet je inloggen. Hiervoor heb je het email en wachtwoord nodig van je persoonlijke beheerdersaccount. Bewaar deze gegevens zorgvuldig. Om in te loggen op de beheeromgeving ga je naar https://www.denaamvanjouwkerk.nl/admin.

Wanneer er gebruik word gemaakt van het ledendeel (mijn omgeving) is het ook mogelijk om in te loggen als lid. Leden die ook beheerder zijn zien een link naar de beheeromgeving in hun ledenmenu.

Admin

Toevoegen beheerders

Om nieuwe beheerders toe te voegen creëer je een nieuw beheerderaccount. Dit doe je onder Gebruikers. Klik op Aanmaken en vul alle verplichte velden in. Zorg dat de vinkjes Actief en Beheerder aanstaan en stel een wachtwoord in voor de nieuwe beheerder. De nieuwe beheerder kan met het opgegeven email en wachtwoord inloggen. Het is verstandig als deze beheerder zelf haar wachtwoord wijzigt.

Let op. Beheerderaccounts zijn persoonlijk. Creëer altijd een nieuw account om een beheerder toegang te geven en deel niet je eigen gegevens! Dit is zodat acties in het beheerderpaneel altijd terug te leiden zijn naar een individuele beheerder.