Galerijen

Toon foto's op een aansprekende manier in galerijen.

Photos

Met Galerijen kunnen fotogalerijen gepubliceerd worden. Gebruik dit bijvoorbeeld om foto's van een afgelopen activiteit met leden te delen. Standaard zijn galerijen privé, maar deze kunnen ook openbaar gedeeld worden. Een Galerij bestaat uit de volgende velden.

Naam Verplicht Omschrijving
Afbeelding Nee Een bijpassende afbeelding voor de galerij.
Gallerij Ja De foto's die onderdeel zijn van de galerij. Let op, foto's mogen maximaal 10MB per stuk zijn en in één keer mogen maximaal 100 afbeeldingen geüpload worden.
Titel Ja De titel van de galerij, wordt groot bovenaan weergegeven.
Intro Ja Een korte introductietekst bij de galerij van 2 a 3 zinnen.
Inhoud Nee De inhoud van de galerij. Hier kan markdown gebruikt worden.
Blokken Nee Hier kunnen Flexibele Blokken gebruikt worden.

Tip. Vaak is het leuker voor leden om 40 leuke foto's te zien dan 400 matige foto's. Zoek dus snel de foto's even uit voor je deze upload.

Foto's mogen maximaal 10MB groot zijn en per keer kunnen maximaal 100 foto's geüpload worden. Verklein gemakkelijk veel foto's gelijktijdig met Bulk Resize Photos.

Preferences

Instellingen

Bij Galerijen zijn enkele instellingen om de gallerij op de juiste manier te tonen.

Naam Verplicht Omschrijving
Publiceer op Ja Het publicatiemoment. Standaard nu. Stel een moment in de toekomst in om galerijen automatisch in de toekomst te publiceren.
Privé nvt Maak privé, alleen ingelogde leden kunnen deze galerij zien. Standaard is deze aan.
Zichtbaar nvt Toon de galerij in overzichten. Wanneer een galerij niet zichtbaar is dan kan deze alsnog bekeken worden, maar alleen als de URL bekend is.