Ledendeel

Een besloten gebruikersdeel waar je snel informatie kunt vinden.

Met kerkwebsite is er een besloten deel waar je gemakkelijk informatie kunt vinden. Zo vind je in het besloten deel een Ledenlijst, Ledeninfo, Fotoboeken, Downloads, Groepen en is het mogelijk om je Profiel aan te passen.

Let op. Deze functionaliteiten zijn natuurlijk alleen beschikbaar als ze gebruikt worden. Als jullie kerkwebsite bijvoorbeeld geen gebruik maakt van Downloads dan is deze functionaliteit ook niet zichtbaar in het ledendeel. Als er geen Groepen aangemaakt zijn dan word het kopje Groepen niet getoond.

Inloggen

inloggen.webp

Om in te loggen in het besloten deel van jullie kerkwebsite klik rechtsboven in beeld op Mijn voorbeeldnaam. Je kunt hier inloggen met je email en wachtwoord. Ben je nog niet eerder ingelogd? Volg dan de stappen onder Registreren. Het is per kerkwebsite in te stellen of leden zelf een account kunnen aanmaken of dat dit alleen door beheerders gedaan kan worden. Vraag dit na aan je webbeheerder.

Let op. Je kerkwebsite account is strikt persoonlijk. Deel deze gegevens nooit met anderen!

Ledenmenu

ledenmenu.webp

Wanneer je bent ingelogd kun je rechtsboven in beeld het ledenmenu openen. Via het ledenmenu is het mogelijk om bij alle onderdelen van het besloten ledendeel te komen.