Flexibele velden voor ledenbeheer en mooiere fotogallerijen

Overzicht van afgelopen 5 weken. 🎉 2 Nieuwe functionaliteiten, 🛠️ 24 Verbeteringen en 🐛 6 Bugs verholpen.

Nov 27, 2021 15:45

🎉 2 Nieuwe functionaliteiten

Het is nu mogelijk om flexibele velden te gebruiken bij ledenbeheer. Het ledendeel bevat altijd velden zoals Voornaam, Achternaam, Telefoonnummer. Maar in sommige gevallen is het prettig hier enkele velden aan toe te voegen zoals bijvoorbeeld het datumveld Lidmaatschapsdatum of het vinkveld Automatische Incasso. Dit kan per {{current_website}} ingesteld worden.

Per veld is het mogelijk om in te stellen of deze alleen voor de beheerder zichtbaar is, voor de gebruiker zelf, of ook voor andere ingelogde leden in de ledenlijst. Ook is het mogelijk om aan te geven of leden het veld zelf kunnen aanpassen (handig voor Vegetarisch, niet voor Automatische Incasso). Er zijn 5 typen flexibele velden: textveld, tekstvak, lijst, vink en datum.

Daarnaast zijn de fotogallerijen vernieuwd. Het is nu mogelijk (maar niet verplicht) om per foto een titel in te stellen, deze word weergegeven. Het openen van een foto op tablet en mobiel is flink verbeterd met swipen en zoomen. Ook worden foto's niet meer vierkant bijgesneden, maar word er een leuke collage gemaakt met alle foto's op de oorspronkelijke verhoudingen.

🛠️ 24 Verbeteringen

🐛 6 Bugs verholpen

Terug