Hoe het werkt

Het is echt heel eenvoudig. Jullie zorgen voor de inhoud, kerkwebsite doet de rest.

Laten we beginnen

Beginnen met een kerkwebsite is heel eenvoudig omdat kerkwebsite het moeilijke deel voor je oplost. Of het nu gaat om het opzetten van de kerkwebsite, onderhoud of doorontwikkeling; jij hoeft alleen maar te zorgen voor de relevante inhoud. kerkwebsite doet al het andere, echt waar.

Vooraf zetten we samen op een rij welke content nodig is, kerkwebsite doet de rest. Laten we beginnen.

Demo

Kerkwebsite Demonstratie

De kerkwebsite Demo Avond is een goede eerste kennismaking met kerkwebsite. In een online webinar laat ik zien hoe kerkwebsite werkt. Na afloop weet je precies wat je kunt verwachten van kerkwebsite en heb je inzicht in de functionaliteiten en werking van het product.

Tijdens de kerkwebsite demonstratie is er ook de mogelijkheid om vragen te stellen en kort in te gaan op jullie specifieke situatie. Ook algemene kerkwebsite tips & tricks komen aan bod. De eerstvolgende Demo Avond is op maandag 27 februari.

Inschrijven kerkwebsite demonstratie

Information tab

Informatie aanleveren

Tijdens een telefonisch of persoonlijk overleg nemen we jullie wensen door en bespreken we het proces. Daarna ontvang je een aanleverlijst met alle informatie die nodig is om de kerkwebsite op te zetten. Denk aan afbeeldingen, teksten, logo en al het andere dat nodig is om jullie kerkwebsite goed in te richten. Zo heb je een compleet overzicht van de informatie die nodig is om van start te gaan.

Waar nodig help ik. Vanuit mijn netwerk kan ik fotografen, tekstschrijvers, ontwerpers laten meehelpen. Kerkwebsite helpt ook altijd met eindredactie van inhoud. Geen zorgen dus.

Programming

Opzetten kerkwebsite

Nu de inhoud compleet is ga ik voor jullie aan de slag. Omdat kerkwebsite een kant-en-klaar product is gaat het ontwikkelen van de kerkwebsite altijd erg snel. Ik heb ongeveer één week nodig om met alle aangeleverde informatie een website op te zetten. Wanneer jullie erg snel zijn met het aanleveren van alle inhoud kan de website binnen een week opgeleverd worden!

De kerkwebsite wordt op een tijdelijke locatie opgezet zodat jullie tijdens de bouw al mee kunnen kijken.

Shared workspace

Startworkshop

Tijdens de startworkshop, die ongeveer 45 minuten duurt, richten we jullie kerkwebsite helemaal in. We controleren of de inhoud compleet is en samen zetten we de puntjes op de i. Na afloop van de startworkshop is de website meestal klaar voor gebruik.

Na afloop van de startworkshop spreken we af wanneer de website opgeleverd wordt en worden de abonnementskosten voor het eerste jaar in rekening gebracht. Er zijn geen kosten voor het opzetten van kerkwebsite of de startworkshop.

Startup life

De website gaat online

Op de afgesproken dag gaat de website online. Jullie kunnen de kerk op de hoogte stellen, de nieuwe website is helemaal klaar voor gebruik. Jullie hoeven hier niets voor te doen. De nieuwe kerkwebsite is klaar; jullie gaan er veel plezier van hebben.

Under construction

Service, onderhoud en doorontwikkeling

Het grote voordeel van kerkwebsite is dat kerkwebsite een productmodel heeft. De service houd dus niet op bij het opleveren van de website!

Er word voortdurend gezorgd voor een prettige en complete documentatie die up-to-date is. Nieuwe ontwikkelingen aan het kerkwebsite platform komen ook automatisch voor jullie kerk beschikbaar. Wanneer er vraag is naar functionaliteiten kunnen we deze één keer ontwikkelen en voor alle klanten beschikbaar stellen. Nieuwe ontwikkelingen in de online wereld kunnen in één keer voor alle aangesloten kerken vertaald worden naar verbeteringen aan de website.

Dat is het voordeel van het productmodel waar kerkwebsite voor gekozen heeft. Functionaliteit hoeft maar één keer ontwikkeld te worden, documentatie maar één keer geschreven, enzovoorts.

Ontdek kerkwebsite tijdens een demonstratie

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw kerk? Kom naar de volgende online demonstratie "Als kerk relevant online" op maandag 27 februari om 20:00 tot 21:00. Tijdens deze demonstratie laat ik aan de hand van een voorbeeld-kerkwebsite zien wat er mogelijk is. Er is ruim gelegenheid om vragen te stellen en persoonlijk advies te krijgen.

Demo Avond Hoe het werkt