Hoe het werkt

Het is echt heel eenvoudig. Jullie zorgen voor de inhoud, kerkwebsite doet de rest.

undraw_adventure_map_hnin

Laten we beginnen

Beginnen met een Kerkwebsite is heel eenvoudig omdat Kerkwebsite het moeilijke deel voor je oplost. Of het nu gaat om het opzetten van de Kerkwebsite, onderhoud of doorontwikkeling; jij hoeft alleen maar te zorgen voor de relevante inhoud. Kerkwebsite doet al het andere, echt waar.

Vooraf zetten we samen op een rij welke content nodig is, kerkwebsite doet de rest. Laten we beginnen.

undraw_online_collaboration_re_bkpm

Kerkwebsite Demonstratie

Een Kerkwebsite demonstratie is een goede eerste kennismaking met Kerkwebsite. Via videobellen laat ik zien hoe Kerkwebsite werkt. Na afloop weet je precies wat je kunt verwachten van Kerkwebsite en heb je inzicht in de functionaliteiten en werking van het product.

Tijdens de kerkwebsite demonstratie is er ook de mogelijkheid om vragen te stellen en in te gaan op jullie specifieke situatie. Ook algemene Kerkwebsite tips & tricks komen aan bod.

Kerkwebsite demonstratie

undraw_inspiration_re_ivlv

Informatie aanleveren

Tijdens een telefonisch of persoonlijk overleg nemen we jullie wensen door en bespreken we het proces. Daarna ontvang je een aanleverlijst met alle informatie die nodig is om de Kerkwebsite op te zetten. Denk aan afbeeldingen, teksten, logo en al het andere dat nodig is om jullie Kerkwebsite goed in te richten. Zo heb je een compleet overzicht van de informatie die nodig is om van start te gaan.

Waar nodig help ik. Vanuit mijn netwerk kan ik fotografen, tekstschrijvers en ontwerpers laten meehelpen. Kerkwebsite helpt ook altijd met eindredactie van inhoud. Geen zorgen dus.

undraw_programming_re_kg9v

Opzetten kerkwebsite

Nu de inhoud compleet is ga ik voor jullie aan de slag. Omdat Kerkwebsite een kant-en-klaar product is gaat het ontwikkelen van de Kerkwebsite altijd erg snel. Ik heb ongeveer één week nodig om met alle aangeleverde informatie een website op te zetten. Wanneer jullie erg snel zijn met het aanleveren van alle inhoud kan de website binnen een week opgeleverd worden!

De Kerkwebsite wordt op een tijdelijke locatie opgezet zodat jullie tijdens de bouw al mee kunnen kijken.

undraw_meeting_re_i53h

Startworkshop

Tijdens de startworkshop, die ongeveer 45 minuten duurt, richten we jullie Kerkwebsite helemaal in. We controleren of de inhoud compleet is en samen zetten we de puntjes op de i. Na afloop van de startworkshop is de website meestal klaar voor gebruik.

Na afloop van de startworkshop spreken we af wanneer de website opgeleverd wordt en worden de abonnementskosten voor het eerste jaar in rekening gebracht. Er zijn geen kosten voor het opzetten van Kerkwebsite of de startworkshop.

undraw_startup_life_re_8ow9

De website gaat online

Op de afgesproken dag gaat de website online. Jullie kunnen de kerk op de hoogte stellen, de nieuwe website is helemaal klaar voor gebruik. Jullie hoeven hier niets voor te doen. De nieuwe Kerkwebsite is klaar; jullie gaan er veel plezier van hebben.

undraw_maintenance_re_59vn

Service, onderhoud en doorontwikkeling

Het grote voordeel van Kerkwebsite is dat Kerkwebsite een productmodel heeft. De service houd dus niet op bij het opleveren van de website!

Er word voortdurend gezorgd voor een prettige en complete documentatie die up-to-date is. Nieuwe ontwikkelingen aan het Kerkwebsite platform komen ook automatisch voor jullie kerk beschikbaar. Wanneer er vraag is naar functionaliteiten kunnen we deze één keer ontwikkelen en voor alle klanten beschikbaar stellen. Nieuwe ontwikkelingen in de online wereld kunnen in één keer voor alle aangesloten kerken vertaald worden naar verbeteringen aan de website.

Dat is het voordeel van het productmodel waar Kerkwebsite voor gekozen heeft. Functionaliteit hoeft maar één keer ontwikkeld te worden, documentatie maar één keer geschreven, enzovoorts.

Benieuwd wat kerkwebsite voor jouw gemeente kan betekenen? Laten we afspreken voor een online demonstratie.