Hoe het werkt

Het is echt heel eenvoudig. Jullie zorgen voor correcte en up-to-date informatie, kerkwebsite doet de rest.

Beginnen met een kerkwebsite is heel eenvoudig omdat kerkwebsite het moeilijke deel voor je oplost. Of het nu gaat om het opzetten van de kerkwebsite, onderhoud of doorontwikkeling; jij hoeft alleen maar te zorgen voor de relevante inhoud. kerkwebsite doet al het andere, echt waar.

Demonstratie

De eerste stap is een kerkwebsite demonstratie. We spreken af via videobellen of ik kom langs om te laten zien hoe kerkwebsite werkt en eventuele vragen te beantwoorden. Na afloop weet je precies wat je kunt verwachten van kerkwebsite en heb je inzicht in de functionaliteiten en werking van het product.

Na afloop van de demonstratie ontvang je een aanleverlijst met alle informatie die nodig is om een kerkwebsite op te zetten. Denk aan afbeeldingen, teksten, logo en al het andere dat nodig is om jullie kerkwebsite goed in te richten. Zo heb je een compleet beeld van het kerkwebsite product en de informatie die nodig is om van start te gaan.

Startworkshop

Tijdens de startworkshop, die ongeveer 45 minuten duurt, richten we jullie kerkwebsite helemaal in. Na afloop van de startworkshop is de website klaar voor gebruik!

Hier is natuurlijk wel wat voorbereiding voor nodig, dit staat omschreven in de aanleverlijst en spreken we vantevoren door. Zo zullen er wat teksten geschreven moeten worden en misschien moeten er wat foto's gemaakt worden, dit moeten jullie zelf doen. Als jullie gebruik maken van het kerkwebsite ledendeel dan moeten daarvoor ook gegevens aangeleverd worden.

Na afloop van de startworkshop is de website helemaal klaar voor gebruik en kunnen jullie en alle leden gebruik maken van de nieuwe kerkwebsite.

De startworkshop is via videobellen. Het is mogelijk de startworkshop en demonstratie te combineren. Na afloop van de startworkshop spreken we af wanneer de website opgeleverd wordt en worden de abonnementskosten voor het eerste jaar in rekening gebracht. Er zijn geen kosten voor het opzetten van kerkwebsite of de startworkshop.

Service, onderhoud en doorontwikkeling

Het grote voordeel van kerkwebsite is dat kerkwebsite een productmodel heeft. De service houd dus niet op bij het opleveren van de website!

Er word voortdurend gezorgd voor een prettige en complete documentatie die up-to-date is. Nieuwe ontwikkelingen aan het kerkwebsite platform komen ook automatisch voor jullie kerk beschikbaar. Wanneer er vraag is naar functionaliteiten kunnen we deze één keer ontwikkelen en voor alle klanten beschikbaar stellen. Nieuwe ontwikkelingen in de online wereld kunnen in één keer voor alle aangesloten kerken vertaald worden naar verbeteringen aan de website.

Dat is het voordeel van het productmodel waar kerkwebsite voor gekozen heeft. Functionaliteit hoeft maar één keer ontwikkeld te worden, documentatie maar één keer geschreven, enzovoorts.

Ontdek kerkwebsite tijdens een demonstratie

Met veel plezier kom ik langs om het kerkwebsite product te laten zien. Tijdens de demonstratie van 45 minuten krijg je echt een gevoel hoe jouw kerkwebsite er uit komt te zien. Ontdek wat kerkwebsite voor jouw kerk kan betekenen; na afloop zul je overtuigd zijn.

Demonstratie aanvragen Impressie