Studenten Sponsoractie

Speciaal voor christelijke studentenverenigingen heeft kerkwebsite een stevige sponsoractie.

product-student
devices-student

Kerkwebsite voor studentenverenigingen

Kerkwebsite is een topproduct. Met een publiek deel, besloten deel, agenda, pagina's, opgaven, ledenlijst en beheeromgeving heeft het alles wat een kerk studentenvereniging nodig heeft.

admin

Pak het nu gewoon goed aan

Websites écht goed doen is normaal al moeilijk, maar met wisselende commissies en jaarlijkse besturen is het eigenlijk niet te doen. Met een kerkwebsite hoeven jullie alleen nog maar voor de inhoud te zorgen. Techniek, updates, doorontwikkeling, onderhoud, veiligheid, documentatie en overdracht is gewoon geregeld.

members-student

Nu met rammend goede sponsoractie

Kijk, ik zeg niet dat studenten krenterig zijn, maar ik heb wel gewoon een goede sponsoractie. Jullie krijgen een complete verenigingswebsite, zonder kosten vooraf, voor een bodemprijs. Als tegenprestatie staat er een banner op jullie website. Goede deal toch?

dinand

Zelf zat ik ooit bij Navigators Enschede en was daar kringleider, nestor, extern. Ik heb daar een goede tijd gehad, veel geleerd en nog steeds waardevolle contacten van.

Bij Navigators Enschede maakte ik met enkele andere nerds de website met ledendeel, agenda, opgaven, downloads. De werking van deze website heb ik voor een groot deel overgenomen naar kerkwebsite.

Met deze sponsoractie is de cirkel weer rond, kerkwebsite is een mooi product dat, logisch, ook voor studentenverenigingen goed werkt.

⁓ Dinand Mentink
Ontwikkelaar kerkwebsite

Overcomplete verenigingswebsite

Functionaliteit waar je vereniging iets aan heeft

Agenda

Of het nu gaat om de wekelijkse kring of het introweekend, met de agenda maak je een handig overzicht van alle ingeplande activiteiten.

Opgaven

Voeg opgaven toe aan activiteiten zodat leden zich kunnen opgeven. Gebruik dit om te inventariseren hoeveel mensen naar de startavond komen, voor het bier, de bitterballen, de koffie.

Pagina's

Makkelijk publieke pagina's aanmaken met bijvoorbeeld een introductie op jullie vereniging, belangrijke adressen, een uitleg van de kringen of de geschiedenis. Desnoods een pagina voor het bestuur. Als dat moet.

Ledenlijst

In het besloten ledendeel kunnen leden gemakkelijk een ledenlijst raadplegen met contactgegevens van andere leden. Inclusief een handige zoekfunctie en overzicht van huizen. Dit is niet voor brasacties, natuurlijk.

Profiel

In het ledendeel beheren leden gemakkelijk hun eigen profiel. Via de beheeromgeving kunnen beheerders hun gegevens gemakkelijk aanvullen. Zo is ledeninformatie altijd actueel.

Artikelen

Kondig een diësgala aan of schrijf na afloop iets over je kringweekend. Ook handig om als vereniging nieuws te publiceren.

Fotogallerijen

Plaats foto's van activiteiten in mooie gallerijen. Door een speelse indeling maak je in een handomdraai een aansprekende weergave. Standaard in het ledendeel maar ze kunnen ook openbaar.

Ledeninformatie

Roosters voor het afwassen, uitleg waar de verenigingskamersleutel gehaald moet worden, schoonmaaklijsten, handige adressen. Weet ik veel, dat soort stuff, kan in losse pagina's in het besloten deel gepubliceerd worden.

Downloads

Biedt in het besloten deel (lekker) belangrijke stukken zoals jaarverslagen, logo's, handboeken en roosters aan in een praktisch downloadarchief.

Groepen

Maak eenvoudig groepen voor bijvoorbeeld commissies, kringen of het bestuur. Zo zien leden snel wie er in een kring zit. Via de automatische email forwarders kun je elkaar gemakkelijk bereiken.

Flexibele Blokken

Met deze slimme elementen klap je in een handomdraai een toffe pagina in elkaar. Bouw je inhoud op met afwisselende afbeeldingen, achtergronden, kolommen, formulieren, actieknoppen en nog veel meer.

299537300_1015713682428716_626784327124248130_n

Dankzij het systeem Kerkwebsite hebben we een professionele website met ledendeel, die op een mooie en laagdrempelige manier kan worden onderhouden en ingericht. De fijne manier waarop Dinand open staat om hulp (en maatwerk) te bieden waar nodig is echt ongeëvenaard en maakt Kerkwebsite een echte aanrader!

‒ Diederik van Duijn Abactis Ichthus 's-Hertogenbosch

Zo werkt de sponsoractie

Bodemprijs voor complete website

Website mét ledendeel

Jullie krijgen een volledige website met alle functionaliteiten. Publiek deel, ledendeel, beheeromgeving, gebruikersbeheer. Alles.

75% korting

Deze volledige kerkwebsite krijgt jouw club met 75% korting op het normale tarief. Nog geen tientje per maand dus. Dat is echt een bodemprijs.

Sponsorbanner

Onderaan julie website staat een sponsorbanner van kerkwebsite. Dat lijkt me een eerlijke deal.

De voorwaarden

Even zakelijk, dit is de deal

  1. Deze sponsoractie is beschikbaar voor christelijke studentenverenigingen die onderdeel zijn van Ichthus Landelijk en Navigators Studentenverenigingen. Zit je club bij een ander landelijk verband? Neem dan contact op.
  2. Jullie krijgen een website volgens de normale voorwaarden en prijzen van kerkwebsite.
  3. Er word 75% korting berekend op het jaarlijkse tarief van kerkwebsite.
  4. Op jullie kerkwebsite word een sponsorbanner van kerkwebsite getoond. Deze mag niet verwijderd of aangepast worden.
  5. De sponsoractie word jaarlijks verlengd voor de periode van een jaar op hetzelfde moment dat jullie kerkwebsite pakket verlengd word. Beëindiging van de sponsoractie word 3 maanden voor verlenging gecommuniceerd.

Demo Avond

Oké, nu wat?

Geïnteresseerd wat kerkwebsite voor jullie studentenvereniging kan doen? Kom naar de eerstvolgende online Demo Avond. Zo krijg je een idee of kerkwebsite wat voor jullie studentenvereniging is. Laat hieronder wat gegevens achter om je in te schrijven. Die sponsoractie komt wel goed.

maandag 27 maart
20:00 tot 21:00
Online - Je ontvangt de link na aanmelding.

Inschrijven Demo Avond

Ja ik schrijf me in voor de kerkwebsite demonstratie op maandag 27 maart om 20:00 tot 21:00.

De demonstratie is online. Je ontvangt de link na aanmelding.