Kerkwebsite Demonstratie

Ontdek wat kerkwebsite voor jouw gemeente kan betekenen. Leer hoe je als kerk relevant online kunt zijn.

undraw_building_websites_i78t

Een heldere website als kerk?

Een goede Kerkwebsite biedt informatie aan bezoekers maar ook aan de eigen leden. Hoe biedt je dit naast elkaar aan? Op wie focus je? Hoe zorg je dat een website veilig is en goed word onderhouden?

Tijdens de demonstratie leg ik dit uit en laat ook zien welke oplossingen Kerkwebsite heeft.

De demonstratie is een goede eerste kennismaking met Kerkwebsite en verplicht je natuurlijk tot niets. Ik ben enthousiast over Kerkwebsite, dus tijdens de demonstratie licht ik ook toe waarom ik Kerkwebsite ontwikkeld heb.

undraw_online_collaboration_re_bkpm

Online Demonstratie

De online Kerkwebsite demonstratie duurt ongeveer een uur. Aan de hand van een voorbeeld website worden de mogelijkheden van Kerkwebsite toegelicht. Er is gelegenheid om vragen te stellen en persoonlijk advies voor jouw gemeente te krijgen.

undraw_questions_re_1fy7

Bevlogen informatie, persoonlijk advies

Tijdens de demonstratie is er ruimte voor vragen en advies. Als je vragen hebt over Kerkwebsite of juist over jouw eigen gemeente kan ik inhoudelijk meedenken. Daarnaast krijg je een idee hoe Kerkwebsite bij jullie gemeente zou passen.

  • Hoe zou de Kerkwebsite voor jouw gemeente er uit komen te zien.
  • Tonen van de functionaliteiten zoals die beschikbaar zijn op jullie website.
  • Kennismaking met het ledendeel en beheeromgeving.
undraw_scrum_board_re_wk7v

Proces na afloop

Na afloop van de demonstratie ontvang je een aanleverlijst, hierin staat gedetailleerd omschreven wat er aangeleverd moet worden om jullie kerkwebsite te ontwikkelen. Wanneer alles aangeleverd is plannen we samen een startworkshop in om jullie kerkwebsite af te ronden.

Het hele proces staat omschreven bij hoe het werkt, maar laten we beginnen met een demonstratie.

dinand

Zullen we afspreken?

Hoe zorg je nu voor een goede Kerkwebsite? Met een heldere Kerkwebsite bereik je bezoekers en kunnen leden gemakkelijk met elkaar in contact komen. Via videobellen laat ik graag zien hoe het kan. Zullen we afspreken?

Dinand Mentink - Eigenaar en Ontwikkelaar
dinand@kerkwebsite.nl
+31 6 20 75 24 70