Fotogallerij uploads verbeterd.

Overzicht van afgelopen 4 weken. ๐ŸŽ‰ 1 Nieuwe functionaliteit, ๐Ÿ› ๏ธ 3 Verbeteringen en ๐Ÿ› 1 Bugs verholpen.

Feb 18, 2022 17:00

Iedere paar weken vind je hier een overzicht van nieuwe functionaliteiten en verbeteringen aan kerkwebsite. Deze kerkwebsite updates zijn soms wat technisch en soms wat saai, maar ze zijn altijd compleet. Ook als er hele stomme fouten zijn opgelost vind je dat terug in onderstaande overzicht.

๐ŸŽ‰ Nieuwe functionaliteiten

Het uploaden van fotogallerijen is verbeterd. Het is mogelijk grotere foto's te uploaden en meer foto's in รฉรฉn keer. Wanneer er een fout zit in รฉรฉn van de geรผploade foto's, zoals bijvoorbeeld dat een foto te groot is of van een ongeldig type worden daar nu betere foutmeldingen van gegeven. Op deze manier kun je het gemakkelijk nog een keer proberen.

๐Ÿ› ๏ธ Verbeteringen

Het is nu mogelijk om het thema voor verschillende onderdelen aan te passen. Het aankondiging blok kan nu van specifieke kleuren voorzien worden.

De datum en naam van auteur worden bij artikelen nu consistent onder de titel weergegeven.

Upgrade naar PHP v8.1. Alle PHP dependencies naar nieuwste versie geรผpdate.

๐Ÿ› Bugs verholpen

De uitlijning van sommige Blocks ten opzichte van de footer is gecorrigeerd.

Terug