Hallo nieuwe beheeromgeving!

Overzicht van afgelopen 4 weken. ๐ŸŽ‰ 1 Nieuwe functionaliteit, ๐Ÿ› ๏ธ 5 Verbeteringen en ๐Ÿ› 0 Bugs verholpen.

Sep 2, 2022 15:26

Iedere paar weken vind je hier een overzicht van nieuwe functionaliteiten en verbeteringen aan Kerkwebsite. Deze Kerkwebsite updates zijn soms wat technisch en soms wat saai, maar ze zijn altijd compleet. Ook als er hele stomme fouten zijn opgelost vind je dat terug in onderstaande overzicht.

Iedere paar weken vind je hier een overzicht van nieuwe functionaliteiten en verbeteringen aan Kerkwebsite. Deze Kerkwebsite updates zijn soms wat technisch en soms wat saai, maar ze zijn altijd compleet. Ook als er hele stomme fouten zijn opgelost vind je dat terug in onderstaande overzicht.

Screen Shot 2022-09-02 at 15.16.27

๐ŸŽ‰ Nieuwe functionaliteiten

Hallo nieuwe beheeromgeving!

Er is een grote update gedaan aan de beheeromgeving waardoor deze nu nog beter werkt. Een paar verbeteringen zijn onder andere:

  • Er is een "Dark Mode" voor mensen die liever een donkere achtergrondkleur gebruiken in de beheeromgeving.
  • De beheeromgeving werkt een stuk beter op mobiel
  • Het is gemakkelijker om de Website zelf aan te passen
  • De breedte van het scherm word beter benut
  • De eerste pagina bevat nu wat nuttige informatie en handige links
  • De beheeromgeving is ingedeeld in Inhoud, Ledendeel en Instellingen

Deze update is een eerste stap in een grotere update voor Kerkwebsite, Flexibele Blokken. Deze Flexibele Blokken zullen binnenkort beschikbaar komen en gaan het mogelijk maken om inhoud veel mooier op te maken. Met Flexibele Blokken kunnen op een Pagina (of in een Artikel, Agenda enz) blokken gemaakt worden zoals kolommen naast elkaar, blok met afbeelding, blok met video. Op deze manier kunnen aansprekendere pagina's gemaakt worden.

๐Ÿ› ๏ธ Verbeteringen

๐Ÿ› Bugs verholpen

Buiten zie ik weer veel muggen en vlinders, maar er zijn afgelopen weken geen bugs gevonden in Kerkwebsite.

Terug