verbouwing

Voorbereidingen grote update beheeromgeving

Overzicht van maart. 🎉 0 nieuwe functionaliteiten, 🛠️ 9 verbeteringen en 🐛 0 bugs verholpen.

Apr 7, 2023 10:09

Iedere maand vind je hier een overzicht van nieuwe functionaliteiten en verbeteringen aan Kerkwebsite. Deze Kerkwebsite updates zijn soms wat technisch en soms wat saai, maar ze zijn altijd compleet. Ook als er hele stomme fouten zijn opgelost vind je dat terug in onderstaande overzicht.

Dit keer geen grote nieuwe functionaliteiten of opgeloste bugs. Afgelopen maand is er vooral veel tijd besteed aan het verder compleet maken van de Kerkwebsite documentatie. Wel zijn er een heel aantal verbeteringen doorgevoerd.

Daarnaast ben ik begonnen aan een grote update van de beheeromgeving. Deze update is nodig om een paar veelgevraagde functionaliteiten mogelijk te maken, waaronder het zelfstandig importeren van Leden en Activiteiten en het kunnen uploaden van meer afbeeldingen in één keer.

Verbeteringen

🛠️ PHP en Node software dependencies geüpdatet naar meest recente versies.

🛠️ Boyscouting: factories en testcode opgeschoond.

🛠️ Platform geüpdatet naar laravel v10.

🛠️ Om het beheerders wat gemakkelijker te maken zijn enkele standaardwaarden aangepast. Groepen zijn nu standaard zichtbaar en de email functionaliteit staat aan. Het land veld bij leden word standaard op Nederland ingesteld.

🛠️ Begin van grote update van de beheeromgeving.

🛠️ Iconenbibliotheek vervangen door Elementon Icon Font v1.0, hierdoor zijn de iconen meer in lijn met de beheeromgeving.

🛠️ "Leden" hernoemd naar "Ledenbeheer". "Gebruikers" hernoemd naar "Leden", zodat de terminologie in de beheeromgeving gelijk is aan de documentatie.

🛠️ Vertalingen van software dependencies geüpdatet.

🛠️ Agenda word nu verborgen uit het menu als er geen aankomende activiteiten zijn.

Bugs verholpen

🐛 Buiten begint het lente te worden, maar in de code zijn geen insecten aangetroffen.

Terug