pexels-abstrakt-xxcellence-studios-2217613

Email accounts beheren vanuit de beheeromgeving

Overzicht van Februari. πŸŽ‰ 2 nieuwe functionaliteiten, πŸ› οΈ 3 verbeteringen en πŸ› 3 bugs verholpen.

Mar 1, 2024 16:58

Het was druk bij Kerkwebsite. Daarom zijn er een tijdje geen updates geweest. Achter de schermen zijn wij hard aan het ontwikkelen aan de nieuwe Communities update. Met Communities word het mogelijk om gemakkelijk te communiceren en samen te werken in het besloten ledendeel.

Iedere maand vind je hier een overzicht van nieuwe functionaliteiten en verbeteringen aan Kerkwebsite. Deze Kerkwebsite updates zijn soms wat technisch en soms wat saai, maar ze zijn altijd compleet. Ook als er hele stomme fouten zijn opgelost vind je dat terug in onderstaande overzicht.

Nieuwe functionaliteiten

πŸŽ‰ Groepen zijn vervangen door Email Accounts

Met groepen konden leden gegroepeerd worden onder één handig email adres. In de praktijk vonden sommigen het moeilijk hiermee te werken. Vaak wilden gebruikers wel gebruik maken van email forwarders of email accounts. Om hierin tegemoet te komen zijn de Groepen vervangen door Email Accounts. Email Accounts kunnen aangemaakt worden in de beheeromgeving onder Email Accounts.

Deze functionaliteit is alleen beschikbaar als de email via Kerkwebsite gaat. Wil je de email ook via Kerkwebsite laten lopen, neem dan even contact op.

πŸŽ‰ Likje verf

De beheeromgeving heeft nieuwe kleuren gekregen. Dit is omdat Kerkwebsite een nieuwe huisstijl heeft. Dcreative, het bedrijf achter Kerkwebsite heeft een nieuwe naam gekregen en heet nu Elementon. Deze naam zie je ook terug in de beheeromgeving en op de Kerkwebsite.

Verbeteringen

Bugs verholpen

Terug