Screenshot from 2024-04-05 16-31-47

Beheeromgeving nu beschikbaar met dark mode

Het is buiten heerlijk weer en dat betekent dat de zon vaak op mijn scherm schijnt. Hoog tijd om een dark mode te introduceren in de beheeromgeving. Dat hebben we gedaan. Verder hebben we afgelopen periode vooral onderhoud uitgevoerd om de toekomstige community's update voor te bereiden.

Apr 5, 2024 16:52

Overzicht van maart. πŸŽ‰ 3 nieuwe functionaliteiten, πŸ› οΈ 2 verbeteringen en πŸ› 0 bugs gevonden.

Iedere maand vind je hier een overzicht van nieuwe functionaliteiten en verbeteringen aan Kerkwebsite. Deze Kerkwebsite updates zijn soms wat technisch en soms wat saai, maar ze zijn altijd compleet. Ook als er hele stomme fouten zijn opgelost vind je dat terug in onderstaande overzicht.

πŸŽ‰ Nieuwe functionaliteiten

πŸŒ™ Dark Mode

In de beheeromgeving kan nu gebruik gemaakt worden van Dark Mode. Als je systeem ingesteld staat op donker dan word dit al overgenomen. Het is mogelijk om te wisselen tussen het lichte en donkere kleurenschema door rechtsbovenin beeld op je initialen te klikken.

🏎️ Turbo

Turbo v8.0 is in gebruik genomen. Hierdoor worden pagina's op de achtergrond al geladen voordat een bezoeker op een link klikt. De websites zijn hierdoor merkbaar sneller.

πŸ‘·β€β™‚οΈ Onderhoud

Er is veel onderhoud gedaan. Zo hebben we Renovate in gebruik genomen om de software-dependencies automatisch te updaten. Ook hebben we de beheeromgeving geΓΌpgrade naar de nieuwste versie van Filament. Als gebruiker merk je hier niet direct veel van, maar het is belangrijk om bij te blijven met dit soort updates.

πŸ› οΈ Verbeteringen

πŸ› Bugs verholpen

De lente hangt welig in de lucht maar afgelopen maand zijn er geen bugs gevonden.

Terug