mockDrop_MacBook Pro on guitar amplifier
unnamed
  • Ankie van Klinken
  • De Bron Emmen

Het is erg prettig samen te werken. Dinand weet onze vragen en wensen goed te vertalen naar de nieuwe website. Makkelijk in de omgang zowel live, via telefoon en via de mail.

De Bron Emmen

Met heel veel plezier maakte ik de website voor De Bron voorzien van besloten ledendeel, degelijke beheeromgeving en een strak uiterlijk.

De Bron is een eigentijdse kerkgemeenschap in Emmen. Ze wilden een nieuwe website met een ledendeel. Op deze manier is het mogelijk om artikelen, activiteiten, downloads en foto's uitsluitend voor leden beschikbaar te maken. De website is door Elementon ontwikkeld zoals het hoort, strak ontwerp, er is een degelijk content beheersysteem meegeleverd, er zijn automatische tests, de website is responsive en zoekmachine vriendelijk.

De website heeft een ledendeel waarin leden besloten informatie kunnen raadplegen. Belangrijk is dat leden, na het aanmaken van een account, eerst door een beheerder geactiveerd moeten worden. Op die manier weten we zeker dat alleen leden toegang hebben tot het ledendeel.

De Bron Emmen is ontwikkeld met maatwerk maar was voor mij een grote inspiratie voor het ontwikkelen van een dienst speciaal gericht op kerken. Die dienst is nu beschikbaar als kerkwebsite. De hosting en domeinnaam worden gerealiseerd door Elementon hosting.

Impressie

Screenshot_2019-02-22 Am I Responsive
Screenshot_2019-02-22 De Bron Emmen(1)
mockDrop_MacBook Pro on guitar amplifier