Artikelen

Gebruik Artikelen om een nieuwsoverzicht te maken voor belangstellenden en leden.

undraw_online_articles_re_yrkj

Met Artikelen kunnen tijdgebonden stukken geschreven worden zoals bijvoorbeeld nieuwsberichten of blogs. Gebruik dit om te vertellen over activiteiten die geweest zijn, aankondigingen van aankomende activiteiten of columns van leden. Op deze manier heb je een levende website waar relevante informatie staat voor bezoekers.

Artikelen worden weergegeven met de meest recente eerst. Nieuwere artikelen staan dus bovenaan en oudere verdwijnen naar beneden toe. Op deze manier blijft inhoud actueel. Artikelen bestaan uit de volgende velden.

Naam Verplicht Omschrijving
Titel Ja De titel van het artikel, wordt groot bovenaan weergegeven.
Auteur Ja De auteur van het artikel.
Intro Ja Een korte introductietekst bij het artikel van 2 a 3 zinnen.
Afbeelding Nee Een bijpassende afbeelding voor het artikel
Inhoud Nee De inhoud van het artikel. Hier kan markdown gebruikt worden.
Blokken Nee Hier kunnen Flexibele Blokken gebruikt worden.

Tip. Gebruik foto's! Door per artikel één interessante foto toe te voegen wordt het artikel beter gelezen en is het aansprekender voor bezoekers en leden. Gebruik foto's.

Het leukste is om om foto's te gebruiken van uw eigen leden. Mocht dit niet kunnen, gebruik dan foto's met een creative commons licentie. Zo voorkomt u dat u afbeeldingen gebruikt waar auteursrecht op berust. Gebruik zeker niet zomaar afbeeldingen van Google Images. Op deze twee websites kunnen goede, gratis en rechtenvrije foto's gevonden worden:

undraw_personal_settings_re_i6w4

Instellingen

Bij Artikelen zijn enkele instellingen om het bericht op de juiste manier te tonen.

Naam Verplicht Omschrijving
Publiceer op Ja Het publicatiemoment. Standaard nu. Stel een moment in de toekomst in om artikelen automatisch in de toekomst te publiceren.
Privé nvt Maak privé, alleen ingelogde leden kunnen dit artikel zien.
Zichtbaar nvt Toon het artikel in overzichten. Wanneer een artikel niet zichtbaar is dan kan deze alsnog bekeken worden, maar alleen als de URL bekend is.